PUBG Yeni Harita: TAEGO!

PUBG: TAEGO'ya Hoş Geldiniz

TAEGO, 1980'lerin Güney Kore'sinde, oyuncuların geniş ve açık sazlıklardan Hosan cezaevinin yakın bölgelerine kadar geniş ve çeşitli manzaralarda mücadele etmesine fırsat verecek. Birkaç yıl içinde çıkan ilk yeni 8×8 harita olan TAEGO, Geri Dönüş BR (ikinci şans mekaniği) ve Self AED (kendi kendini canlandırma ögesi) dahil olmak üzere bu haritaya özel, benzersiz özelliklere sahip olacak.

  • TAEGO Haritası

Yeni Survivor Pass: TAEGO

Bu Survivor Pass'ın teması, çoğunlukla yeni harita TAEGO'dan esinlenildi ve özel olarak tasarlandı. Oyuncular 7 Temmuz'dan itibaren PC'de ve 15 Temmuz'dan itibaren konsolda 50 seviye boyunca çok çeşitli ödüller kazanacak. Üstelik daha bitmedi, tüm seviyeleri tamamlamayı başaran oyuncular madalyalar, amblemler ve G-Coin dahil olmak üzere birçok bonus ödül elde edebilecek.

  • Survivor Pass: TAEGO

KRAFTON, Hyundai ile ilk konsept arabası olan Pony Coupe'yi PUBG'ye taşımak için stratejik ortaklık kurdu. TAEGO haritasına özel olarak, Pony Coupe TAEGO'daki çeşitli zeminlere sahip araziler için zenginleştirilmiş kontrol sağlayan dört çekişli bir tasarıma sahip olacak. Pony Coupe, efsane otomotiv tasarımcısı Giorgetto Giugiaro tarafından tasarlandı ve ilk kez 1974'te yollarda yerini aldı.